Anotace: zase jedna smutná, aby si člověk nemyslel že sem zase štastnější =O(
smutek je prevít
neptás se - zdali smím
otvírá bez klepání dveře
a mrazem sype prázdný klín
tak nech ho projít prahem duše
tiše si setři svoje slzy
a pak mu řekni: "Sbohem"!; suše
ty nevracej se vůbec brzy
otevři srdce pro radosti
naber si džbánek vody živé
a smutku - příště zlámej kosti
když bude vésti řeči lživé
na pláni mistra Všehomíra
je srdce co tě stále hlídá
a věř, že není to jen víra
že každý den tě s láskou vídá... :-)
19.01.2007 21:05:00 | Buližník