Kdybys mě měl rád,
tak bys nekřičel,
tak bys neřek nic,
z toho, co mě ted bolí...
Kdybys mě měl rád,
tak bys při mě stál-
- pral se...ted tu stojíš,
jak zmoklý strašák v poli
od mých slz...
Vidíš, co si učinil...
koho neprávem
slovama si zbil,jen pro to,
že do TEBE se trefovaly,
tobě hloupě se i smáli...
kvůli mě...
Ty ses proměnil...