Anotace: úleva pro duši
V noci příslib dne ukryt je
ve snech člověk nachází útěchu
ráno se probudí, usměje
sluníčko zasvítí, ruce zahřeje.
Optimismus vrátí se zas,
jen ve víře a snech neustat,
život je dar
nemá cenu jej promrhat.
Smutné ale krásně napsané...
03.06.2012 23:59:03 | Karel Letník