Bloudění
Anotace: Bloudím po celém svět, hlavně sama v sobě
Bloudila jsem Paříží, Prahou, Brnem i lesem.
Bloudím sama v sobě, asi je to můj osud.
Pořád se ztrácet a hledat. Najít se na okamžik ve tvých očích
a zase utéct.
Hledat lásku po hospodách. A naříkat si. Lhát okolí, že už jsem v pohodě
a že miluji svou svobodu. Pořád si vlastně jen stěžovat a nic s tím nedělat.
Nepoučitelná, ztracená a utrápená holka co čeká na cestování v čase
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: Kirsten, Eru Alonnar, někdojiný, zaba.zuzla, Anjesis
Komentáře (3)
Komentujících (3)