Amor & Psyché
Amor & Psyché
Věž uprostřed pouště stojí
a vězní 12 duší, již krásou oplývaly.
Jemně byly vybrány, každá měla vlastní kouzlo
krásu
Zaživa uzavřeny byly do komory,
kde z nich získali jejich věčný život
a uvěznili jej aby skvěl svou
krásou
I připravili takto všech 12 duší,
jichž půvab všechny dojímal,
aby oblažovaly svět svými rozkošnými
krásami
Mistři stvořili dílo všech děl
a nyní přivoňte k tomu parfému!
Komentáře (0)