Anotace: PRO VZDÁLENÉ ZA OBZOREM...
CHTĚLA BYCH TĚ POZNAT TAK,
ABY NAŠE TĚLA PLÁLA DO OBLAK.
TOUHOU VÁŠNÍ...ČISTOTOU SE RDĚLA...
ABYCH SI JÁ BLÁHOVÁ-
NEMYSLELA,ŽES ANDĚL SNAD....
anděl nebude...ale zase o starost míň s úklidem peří...
07.06.2012 00:05:02 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?