Vítejte! Duchové zla a podezření,
můj zámek zbořených snů je tu pro vás.
Přesně tak, jak rána z probuzení,
co přijde každě ráno zas a zas.
Živote, jsi velký zrádce,
necháš mě ve štěstí plavat sladce,
a pak neotálíš hned,
připomenout mi,
že život není žádný med.