Když chuť vyvolává pocit,
ale není na něj reakce,
když zábavou se stává močit
a koukat na japonské felace,
když cítíš, že se vše míjí,
ale správný cíl je neznámý,
když orgány tvé pod tíhou vyjí,
a vskutku netrápí tě bezpráví,
když o svá práva přestaneš bojovat,
nehledíš vpřed, ale zpět, bylo líp,
když celý den nemáš chuť se radovat,
tvůj život jakoby ztratil nutnou nit,
když i poznáš, že to vnímáš,
ale vůbec tě to netrápí,
když zoufalství už neposnídáš,
touha tvá to nezvrátí,
Když to cítíš a nevadí to,
koukáš na sebe a neděláš nic,
ty kolem možná rozhodí to,
ale ty si nevšimneš ničeho víc,
pak ztrácíš vlastní vědomí,
přestáváš člověkem býti,
nemysli na ni nebo jí,
nebo skončí tvé vědomé bytí.