Anotace: ..
Sbírka: aforismy - někdo něco po.. a chce vše napravit,?Nebo je to klam?
..Zkopírované úryvky vět nerozvitých zvony tiše bijí
umíráček zas duši ctí,
vyprovází déle než do škol matky
svět veliký a jest čím větší tím dále
pletou slova se už zas mi
když pomyslím na představu stovek ech zvonitých
ztrácejí se intervaly.
A tak jen jednoho chci žádat beze studu
žít a psát a ještě mnoho,netřeba mi let více,
ku radosti své,se zříkám bez špetky odříkání se, až zhyne má svíce.
Smilluj a odměň sám svou pokorou se v prospěch a čest mé matky.