Když venku svítá,
převalování není slast.
Když venku svítá,
přestaň si otázky klást.
Když slunce kolmo svítí,
a ty se znaveně probouzíš,
když slunce kolmo svítí,
po ničem najednou netoužíš.
Když slunce zapadá,
utíkáš před sebou sám.
Když slunce zapadá,
prokoukneš ten sebeklam.
A když je tma,
tak to čas neplyne.
A když je tma,
spánek vše zakryje.