Sundává si kalhoty,
pak zbytek oblečení,
ulehá ke spánku
bolavý a bez léčení.
Smutno mu je,
cítí se osamělý,
když odešly v zapomnění.
Duše těch krásných
blízkých těl,
změnily se na popel.
A jiskry v jejich očích
uhasly snad navždy.
A ti co dýchají
a stále jsou tu,
odešli za svým sluncem.
Za svým světem
do kterého on již není zván
dveře otevřené dokořán
tu už byly...
ale samy se nezavřely,
zavřel si je sám,
a teď je mu to líto
je však pozdě a on ví to.