Ničení
V záplavě barvy doufání,
chladne mé tělo v dnešní noci ..
.. snad je to vlivem temné moci,
že Tvá lež vrahem mým se stala ..
A tak, v koukání do zrcadla,
docházím k tvrdému smíření ..
.. že brilantní jsi v ničení ..
.. mé lásky k Tobě.
Tak pokračuj.
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, enigman, Radhuza, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)