Anotace: ... myslím, že už toho bylo dost!!! Je to vlastně text k písničce, kterou jsem si včera složila s kytarou... Velmi jednoduchá melodie :o)))
Pěkně melodické -již to slyším.Ten konec se mi taký nejvíc líbí.Vytři a pal! Je to bezva,co s ním, jinak.Že by šel do sebe?
10.01.2007 19:57:00 | s.e.n
...tak to bude ze života!Moc pěkné. Díky Haanazko za Tvoje komentáře.Jsem žena :-), v básničkách naprostý začátečník a takové hodnocení od ostřílené a schopné autorky moc potěší.
10.01.2007 18:15:00 | Lazuri
Kdyby mi to pověděla aspon takhle.. ne.. ona pomaloučku.. prý aby to mín bolelo...
:(
10.01.2007 17:50:00 | Bajaja cizích růží ve vlastní temnotě
Jarkooooo! Tos mně teda rozesmála, fakt! Řehtám se tu jako oslík a kolega jen kulí očka :o))) doboha!
10.01.2007 15:27:00 | Hannazka
dobrýýýýý, to bych taky chtěla použít ten konec, ale mám s ním 2 děti...doboha
10.01.2007 14:59:00 | Jarky