Anotace: ...
*
*
*
Desatero zabalil si úhledně
do špinavého trička
s obrovským nápisem
"vítejte v pekle"
ovesnými klasy
pak vyčesával
rosu z mých ještě vlhkých vlasů
Pachuť včerejšího rána
proklouzla mu z pod víčka
volala tiše "tady jsem"
"vítejte v pekle"
v náznaku spásy
pak vytepával
pohledem písmena do tichých hlasů
Uvěznil si teplo noci
do skládaného psaníčka
překryl ho závěsem
"vítejte v pekle"
přes spící řasy
pak zanechával
zprávu o ztrátě, konci svých časů
*
*
*
boľavo - krásna... neviem, čo viac... či boľavá, či krásna...
12.07.2012 19:08:02 | gallatea
Děkuji, je všelijak nehotová, narychlo bolavě spíchnutá, ale zřejmě sdělila to, co sdělit měla. Ještě jednou díky :-)
12.07.2012 20:44:45 | zaba.zuzla