Anotace: nějak mi mezi lidma není dobře ...chybí mi lesy, divokost, vítr...vůně dálek, volnost,jít kam chci...
Příliž moc jsem se těšila...
že budu jiná, že se změním.
Ted v sobě mám to, co jsem
zabyla a dělám dál,že o tom nevím.
Příliž moc,za mě Každý myslí.
"rozhodnutí" ,co chci já,co dál ?!
Proč nemám sílu říct ti
dál, chci dělat,co chci já !
Příliž moc, rychle
vše se mění-
ovečka dál poslouchá,
chodí přes trny , spí v kamení.
Tohle přece nejsem já....
Nechci vypadat jako šťoural, ale nesedí mi to příliž a zabyla.
Ale to jen tak na okraj :-)
Lidé se nemění, mění se pouze okolnosti.
11.07.2012 12:45:06 | Dračičák