SMUTNÁ
Vypadáš jako baletka,
která má v očích slzy,
ve dlaních leskne se žiletka,
život tě tolik mrzí.
Vypadáš jako anděl,
kterýmu zlomili křídla,
však duši tvou spálil ďábel,
ve kterým jsi se vzhlídla.
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lachailla, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)