Můj život :'(
Anotace: nebýt nej proto aby ona byla...
Za tvůj život můj bych dal,
Jen abys mohla žít,
Já nemusím dále být,
Jsem smutný,
Nech to být,
Ve vzpomínkách,
Smutných i veselých,
Chtěl bych žit,
Myslet na tebe,
A při tom,
Šťastný být.
Že jsi ………
Nezapomeň na mě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)