Znát sama sebe
Anotace: Ty oči hluboké a srdce ve skřínce zamčené O slunečních paprscích nechává si...
Ty oči hluboké a srdce ve skřínce zamčené
O slunečních paprscích nechává si zdát,opíjí se vzpomínkami ,aby mohla spát
Kdo je bůh a kde končí nebe
Chtěla by znát --- sama sebe
Klade si otázky-splétá jako provázky
Sama se sebou bojuje
Kdo bude ten co vyhraje?
Na tom nesejde
Vítr jí stejně jednou odvane
Jako prach
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, tato22
Komentáře (3)
Komentujících (3)