...co dávno umřelo...
jsou to suché, odfoukané pluchy z polí
co víckrát nevrátí se na své místo
vítr je roztrhal, déšť rozmočil, slunce upražilo
jen v duši to prázdno po nich občas bolí
...to jediné, co po nich ještě zbylo
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: La Suneteto
Komentáře (0)