Poslední sbohem
Anotace: Pro člověka, který odešel a bude mi nesmírně chybět...
POSLEDNÍ SBOHEM
Život vyhasne jak plamínek svíčky,
oči zavírají se – smrt vkrádá se pod víčky.
Závěrečná chvíle – už nikdy tě nespatřím,
neboť vězím ve světě živých – k mrtvým nepatřím.
Dávám ti sbohem poslední, slzy stékají po líci,
avšak nevrátíš se i kdybych vyplakala moře slzící.
Tvá poslední slova v uších mi znějí,
rty bolestnou úzkostí se chvějí.
Jak živý je stále tvůj obraz – v uších mi znějí ona slova,
nikdo nedokáže vrátit tě zpět – ráda zahrála bych si na boha.
Vzpomínky nezmizí – navždy budeš v srdci mém,
duše odplula, usnul jsi – nech si zdát krásný sen.
Komentáře (1)
Komentujících (1)