Přání
Anotace: ... Báseň o přání, kteŕe se neslpní, láska srdce a hlavy se stále nedá spojit ...
PŘÁNÍ
Zabloudilo daleko od mé hlavy,
Však v srdci zůstává napořád,
Jsou to jen moje představy,
Ale proč si je nedopřát?
Když mám jich plnou hlavu,
Srdce má náhle dosti,
Propadlo totiž v žalu,
A nemá čas na milosti.
Přání mé se nesplnilo,
Hlava je bez srdce,
Někam zase zabloudilo,
A mě je trpce velice.
Tak další den zas budu hledat,
Mé přání k vyplnění,
Bohužel, se nic nedá dělat,
Přání se ve skutečnost nepromění.
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: lexus, tato22, clara
Komentáře (2)
Komentujících (2)