Pozér
POZÉR
u dveří s pózou stárnutí v livreji
vrátný v opuštěném hotelu
vybitá okna jediní hosté potkani
duše duchů v pokoji dvacet strašívá
neon se nerozsvěcí a účet je už dávno
vyrovnán
z povlečení, kašmíru děvka dávno
vyčichla ve foyer sklenky neřinčí
živá hudba neladí s meluzínou komínů
plísně tapetám rez roletám
mol sem mol tam na mol se motal v čase
co ani litry vodky nevrátí pádlovat v té
řece proti proudu nejde a šat se rozpadá
jako tvář a zbytek všeho chtělo by se říct
návrat marnotratného syna kdyby kdy
odešel
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)