Obleču se na tebe,
obuju se do sebe.
Vyměním vůni kůže své,
za tvou ...
a ještě přidám dech,
ten co mívalas na zádech.
Hlas kterým budilas mě,
nechám si vplést do vlasů
a až jednou rozčešu je,
na krásu vystavím vše dřív
než roztaje ta podoba...
bělejší než sníh.