Smutné. . . Nevím, jestli "pláčí" je správně, spíš bych řekla, že "pláčou".
13.07.2012 20:28:19 | zaba.zuzla
Děkuji za oba komentáře :o)Kritika mi nevadí.Možná pro někoho dětinské.Originální být ne potřebuji.A věci píšu tak jak je cítím.Pro tebe možná slabé, ale pro mě je v tom kousek mě a má to hlubší význam. Ale každý člověk má jiný názor.A navíc nikomu svá dílka nenutím :o)
13.07.2012 01:21:21 | Eresiel
detinské a nehodnotné, neoriginálne, slabé.
13.07.2012 00:46:36 | nepřihlášený komentátor