...hloubka..
tam nahoře zuří vítr, tvůj nepřítel i spojenec
kývá divoce větvemi a sráží vrcholky stromů
když roztáhneš ruce, nemusíš udělat ani krok
a dole tě přikryje svými křídly rudočerná tma
došel jsi neuvěřitelně na konec
už nemusíš hledat cestu domů
dopil jsi z poháru všechen mok
tiše usínáš, hloubka tu sílu má
Komentáře (0)