...čekání...
čekání je někdy slza
řeže, a jindy nebolí
není to trpělivost
ale otravná moucha
mává křidýlky, trochu drzá
čekání a odevzdání
smutek duše
málokdy radostné
když se můžem těšit
...těšit na setkání
čekání zatvrzuje
stává se pískem v poušti
každodenní únavou
zlomená větev
co časem poletuje
čekání na smrt, na život
strach, co mrazí
zapomenutá součástka
otázka bez odpovědi
zmatený lodivod
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (2)
Komentujících (2)