Má drahá vísko,
ty se před světem skrýváš.
Už sem ti blízko,
už mě tu máš.
Už mě tu máš,
už slyšíš jak du,
slyšíš jak říkám
,,tak už sem tu".
Už sem došla,
už sem tady,
co sem našla
zmrazilo mne záhy.
Všude tráva,
břečťan planný,
brečím sama
,,světe nerozumný".
trochu kulhá rytmus a jsou tam příliž jednoduché rýmy, jinak fajn:-)
RM.
27.12.2012 19:42:45 | Robin Marnolli
Moc díky za okomentování moc si toho vážím pro příště budu vědět jak mám psát aby se to ostatním líbilo.
31.12.2012 14:14:11 | teiza