Bludný kruh
BLUDNÝ KRUH
Zmatek, strach mě svírá,
v bludném kruhu víla.
Tančím s vlastními démony,
v srdci bolest – otevřené rány se solí.
Sůl přisypávám si již sama,
obávám se každého nového rána.
Slzy jež chládí mi líce,
pomalu vyhasínající plamínek svíce.
Každá slza mění se v jed hadí,
jako cukr s hořkou chutí nápoj neosladí.
Tak ani ony nepřinášejí úlevu – beznaděj tryská,
z očí mizí pověstná jiskra.
Směs nejrůznějších pocitů – vzdálených od štěstí,
obavy z dalších smutných předzvěstí.
Kruh z bludů – poslal jsi mě tam,
nebyl jsi snem splněným jak ses mi dřív zdál.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, Lexisa
Komentáře (1)
Komentujících (1)