~Ale já ještě spím

~Ale já ještě spím

Anotace: ..no,je mi dnes tak nějak smutno..

~~~~~

Ale já ještě spím

~~~

Jak se ráno probudím a otevřu oči

vedle mně tě uvidím,srdce mi poskočí,

je to blbost,já to vím,ty už vedle nejsi

do snů se dál ponořím a zašeptám.

„Kde jsi?“

Já jsem s tebou,moje drahá,

vidět mě však nemůžeš,

zamčená je v nebi brána

a to není žádná lež.

Já tě nechtěl opustit,prostě se to stalo,

my dál mohli spolu žít,vím že tě to vzalo.

Má poslední myšlenka

na operačním stole

ta patřila moje milá jenom tobě,tobě…

A dál už nic,jen tma a černo

mé srdce až do posledního úderu

tebou,lásko,bylo plno…plno…plno…

pln…pl…p…____________

A já?Už jsem se vzbudila a jenom

prázdné místo jsem vedle sebe

viděla…

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 20.07.2012
Přečteno 389x
Tipy 12
Poslední tipující: Larey, PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správně zvolená kategorie, opravdu moc smutné. Když tady čtu o smutku některých náctiletých je to někdy až směšné jak mají pocit, že život je těžký. Nemít lásku je smutné, mít ji a ztratit je mnohom, mnohem težší.

24.08.2012 19:37:32 | Lenka Krásnodvorská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí