Anotace: ...
*
*
*
Půlnoční hladinou
se rozvířil prach
úspěchy pominou
světlo bdí v tmách
nekrytou vteřinou
čas leží na marách.
Půlnoční hladinou
se rozeřval strach
pokládám nevinnou
na starý almanach
kroky mě neminou
projdou se po stranách.
*
*
*