toužíš se brouzdat svěží trávou
do úst chytat déšť z nebeského cedníku
polibky na tváře sbírat celou noc do svítání
namísto toho jdeš horkou lávou
na hlavu padá ti sprška žhavých uhlíků
a do tváře horký popel ti sálající vítr vhání
to nejdeš svahem sopky vzhůru
to jenom žiješ svojí noční můru