Ulicí sám jdeš
Mol se plácal v hořčici
ty ulicí sám jdeš
zamkneš mě v komoře
vstříc pokoře
ponoříš se.
Zanožíš s nožem v ruce
položíš mi otázku do úst
vyrůst by chtělo též
co ze sudu
bez studu
vytáhneš.
Přeš se přece
v řece
vlečen v kleče
neuteče tvůj strach
běžím sama v tmách
V kolesách odhalené kulisy
verše poví si.
Hoví si.
Tmavý jsi mi zase zasel pocit v duši.
Slib svůj zruším.
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)