Černý motýl
Anotace: Napsáno 30. 7. 2012
Sleduji bouři,
když v tom
na okno sedá
černý motýl,
mává svými křídly,
sužuje ho déšť
a já jen sleduji,
jak mu to
způsobuje bolest.
Mám sílu a moc
zachránit jeden život,
ale proč se jen dívám,
jak mává o pomoc.
Přečteno 494x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, TeruKurosaki, PrinceznaHeliovýchbalonků, Evelin-Goldenmajer
Komentáře (3)
Komentujících (2)