Teskním
Teskním dnem dnešním
mešním vínem zlita
stojím nezakrytá.
Teskním
blesk s ním skoncoval
obcoval se mnou
Jemnou svou duší
černou.
Teskním
mužem lesním zdá se
kráse podléhá
uléhá na podlahu.
Teskním dnem dnešním
běž k nim a skloň pohled svůj
časem mě často počastuj
V rozkrojeném obrazu
nestojím o zkázu.
Přečteno 586x
Tipy 3
Poslední tipující: Ančos
Komentáře (2)
Komentujících (2)