ODVRÁCENÁ STRANA
Anotace: Napsala jsem ji na téma "Měsíc", pomocí citátu: "Člověk je jako Měsíc. Má svou temnou stranu, kterou nikomu neukáže." Doufám, že se vám bude líbit, i když není psaná volným veršem, jak tady na literu hodně lidí píše..
jednou mi vánek zašeptal
tu strašidelnou větu
sice že lidi chtěli by
zhurta tak vládnout světu
ptala jsem se tak vánku potichu
jestli je vůbec možné aby
lidi neválčili a ke světu
neotáčeli se věčně zády
vánek ale zaplakal
a svým tělem sfoukl naděje svíce
a tím, že snažila jsem se je znovu vzkřísit
neukázal se už tady více
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Elyona
Komentáře (1)
Komentujících (1)