klíčová depka
Anotace: Příliš mnoho špatných klíčů
Dostal jsem svazek od života
a do života stačí
najít správný klíč
falešné hlasy zní
chladná melodie
k zlosti
mlhou povinnosti
a žádná dírka klíčová
pravdu neschová
a okem do ní vejdi
netrefíš
a možná neuškodí
zapůsobí
znát těch pár jmen
co tě osvobodí
a kdyby snad zámky v rezu snily
s rozkladem se bily
v té barvě najdi klid
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Noc17, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)