Navždy!

Navždy!

Anotace: Jsou rozhodnutí, kterých budeme litovat navždy!

Byla jedna chvíle, už je to dávno
kdy jsem se musela rozhodnout
nechat si vzít, co bylo mi dáno
nemohla jsem se ani nadechnout

tenkrát jsem si ale byla jistá tím
že dělám, to co je správné
jenže teď už vím
že bylo to zrádné

dívám se na lidi, jejich štěstí
a hrdlo se mi bolestně svírá
že já musím žít s krutostí
v mém srdci zbyla jen díra

která tam zůstane už na vždy...
Autor llussinka, 05.08.2012
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí