Zombie
Vášeň
Jako ostrý list,
Který řeže, pálí,
Do očí se i podívej a pak..
Odejdi v dáli
Jsi stromem,
Co má ostré listí,
Nenávist a větvoví
A moje srdce plane zkázou
Co nezanechá nic…
Světem bez hranic
Se potuluje zombie,
Ničí, co vidí
A za živé se stydí,
Ukrýt se tak v pyramidě…snít
Nechat všechny na pokoji –
Žít/nežít…
Přečteno 624x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)