Dobrovolník
Anotace: neukamenovat mě prosím :)!!
Kdo ujme se duše ztesknělé,
tu při slunečním západu,
jež k podivu obzor poskytuje
,,příležitost"
vysvobozujícího nápadu
ku proti vstříc vykročit
a posud nezdolaný schod, lehce přeskočit.
Kdo napojit dá koním žíznivým,
kdes všecka voda, tu zejí jen pouště vyprahlé
a snad ani nelze míti zlost,
na představu, která nestřežena pryč už zas utíká
a polovina z toho, čeho jsem celkem přirozeně vlastnila
nyní už se mě tolika zas netýká.
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
Komentáře (6)
Komentujících (3)