Anotace: ..
poslední krajíc půlím
zemi díl
a kůrku schovám
pro dny zloby
v nádechu síla
další krok
jen ohořelé tiché hroby
a oči vidí
vědí své
bolesti přišly zaslouženě
z řad vnitřních srdcí
tužeb .. chvění
obraz mé lásky k jedné .
ženě
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?