Anotace: né vždy je třeba komentáře...
8.8.2012 Vanovice
Samota
Jsi sám
v posteli ležíš
na boku levém přemýšlíš
díváš se na prázdnou postel
vedle sebe
vnímáš pohledem děvče
které není
díváš se jak spí
slzy v očích máš
smutek srdce trápí
jsi sám
oči vlhké
jak brečíš
před sebou se stydíš
nikdo komu by ses svěřil