O ŘECE
odcházíš sama ospale
bez rozloučení
tmou
odraz měsíce
vede tě divokou
řeky hladinou
která ač by chtěla
nespí
čeká jí ještě
pro štěstí .. pro lásku
pohladit tisíce oblázků
dát napít
hasit žár
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: Kirsten, Sarah, Zamilovaná do nezamilované doby, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (3)