Kupec
Na rukou krev z nevyhrané bitvy,
a v hrudi díry ze střeliva.
Otlaky po zbraních, kde někdy asi byly ..
-pitvám si rány zaživa.
Ve strany světové rozeběh se vesmír,
ve střepy prachové puklo srdce mé.
v míření - byls tentokrát přesný,
- důkazem šrámy krvavé.
V rozkladu zbytky v celek dávám,
zoufalství skrylo tvář v dlaně.
A já .. hůř a hůře vstávám,
když projevuješ city - hrané.
Totální destrukce, rozklad osobnosti,
míší se s prachem srdečním.
Dává mi odpověď ve Tvé průhlednosti,
žes všíms mi byl - hlavně konečným.
Kupcem mě samotné ..
- s tečkou.
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Leonkaaa, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)