Ztracená
Tmavou nocí kráčíš,
v hlavě zmatek máš..
Důvěru v sebe ztrácíš,
okolí nevnímáš..
Byla jsi tak hloupá,
nevěděla co dřív.
V srdci Tvém bloumá
a hledá skrýš..
Ta samota zlá,
co tváří se jak přítel.
Už nejsi sama sebou, nejsi svá.
Je to , ale svízel..
Slzy kanou po tvářích,
opustil Tě smích..
Temnou stránku sebe nacházíš
už není to jak dřív..
..Ta dívka hloupá, po nocích bloumá
a hledá skrýš..
..Bolest co svírá
a slzy opuštící její tvář..
Komentáře (0)