Věž
Vymýšlíš si zrcadlo
podívám se do něj
copak Tě to napadlo?
- ze všech stran jsem oukej
z průrvy srdce černá věž
naklání se stranou
plna černých růží, kéž
se vší lží prolhanou
přetížená spadne, proč
nepadá, když může?
odraz dí - blíž nepokroč
máš-li mít ty růže
rozbilo se zrcadlo
nedovím se od něj
kolik růží up(v)adlo..
ke zbylým přivoněj
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: srozumeni
Komentáře (0)