Přítel - Strach
Anotace: .....nebojte se nahlédnout skrze tuto básničku :-D
Sílící prach
snáší se
v obláčcích
- strach -
z nebeských
stezek
tak vábně
už ho mám na očích
jako malý penízek
co ve vzduchu se zatočí
"echm, asi jsem se přeřek,
asi to nevyjde,
bojím se vykročit
do budoucích
výčitek,
jsem sám..."
Sílící prach
útočí proti našim vidinám
- zlomený vrah -
a já jen slzy polykám.
(sám)
Komentáře (0)