...poslední slza...
Anotace: Slza z oka kane, vítr prudce vane, samota bedra tíží, tělem se k zemi blíží. Slza...
Slza z oka kane,
vítr prudce vane,
samota bedra tíží,
tělem se k zemi blíží.
Slza slzu míjí,
vzpomínky ubíjí,
jistota v dáli mizí,
život jí je cizí.
Slzy, zrada, muka,
chvěje se teď ruka,
v očích jiskra dohoří,
dýku si v srdce ponoří.
Slzy se s krví mísí,
nic mrtvou nevzkřísí,
dívka snad bez vady,
neunesla tíhu zrady.
..................................................
...slza se kapky krve ptá,
proč je doba takto zlá...
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Ashita Abigor, TeruKurosaki, Anjesis
Komentáře (3)
Komentujících (2)