Anotace: Každý smutek v noci působí jinak než ve dne. Zdá se smutnější, nezvladatelnější a bolestivější...
Ten chlad, bezmoc a samota mi tam trošilinku drhne. Ale jinak se mi to moc líbí...***
29.08.2012 22:59:33 | srozumeni
rytmus to má. ale na mně je to příliš strohé a jednoduché, což však vůbec nemusí být pro jiného špatně. jen ty rýmy..no, jsem příliš ovlivněn moderní poezií a dalšíma vychytávkama, takže tak dobře neposoudím, ale působí na mě křečovitě, jednoduše, lacině. ale zase ne takzvaně "zakaždoucenu".
29.08.2012 22:40:18 | CCGREE
Děkuju za upřímný názor ;) zkusím na tom trochu zapracovat a víc se snažit - sama s tím nejsem spokojená, dost jsem to odbyla :)
29.08.2012 22:55:45 | Laura