Jsou to lháři
a lžou
nám všem
pravdu nám neřeknou
a lžou
nic víc
hlavy jim useknout
a lžou
chcem víc
než spravedlivý soud
a lžou
nic víc
chtějí nás ovládnout
Jsou to lháři
nevinně se tváří
a z očí jim září
že maj více tváří
Lháři!
Lháři!
Lhaní
je baví
chtějí mít víc prachů
se zbraní
u hlavy
budem žít ve strachu
drží se moci
a nevinné viní
jednou otroci
se zbaví těch sviní
Vláda
kryje jim záda
do čela stáda
dosadí lháře
dál se rozkrádá
lidstvo jen strádá
že vyhrála zrada
na celé čáře