Hezká, ale smutná báseň. Přestaň se trápit. Ať se stalo co se stalo, nikdy to už nevrátíš. Důležité je, ale co si člověk uvědomuje a z toho si pak vezme ponaučení. I na té nejhorší situaci se dá vždy najít něco pozitivního. To je život. Věci se nedějí jen tak. Vše má svůj důvod. Třeba , jít dál.
02.09.2012 12:33:56 | korzar
Dílko není špatné. Možná by si zasloužilo více slovní barevnosti. Ale chápu, že jde hlavně o emoce a vypsání se...
Tak ať se daří.
01.09.2012 17:47:31 | Gregy